Web-tv

Allianskyrkan i Älta lägger upp gudstjänster, andakter och undervisning på församlingens YouTube-kanal. De senaste sändningarna finns direktlänkad här och hela arkivet går att hitta på vår YouTube-kanal. Gå in på länken och prenumerera på sändningarna så får du notiser när någonting nytt har lagts upp. Välkomna att följa Allianskyrkan på internet.

Senaste inläggen:

Appell 6/2, Jens Helmersson talar om uppenbarelsens ljus.

Gudstjänst 23/1. Jens Helmersson predikar om “Jesus skapar tro”.

Predikan 9/1 med Judith Korsgren, “Jesu dop”

Delar av gudstjänsen från första advent 28/11, predikan av Judith Korsgren

Predikan 21/11 med Jens Helmersson, “Kristi återkomst”

Predikan 7/11 med Judith Korsgren, “Ett liv bortom graven”

Predikan 24/10 med Kurt-Arne Mörtzell från Skarpnäckskyrkan, “Ett träd vid vattnet”

Predikan 10/10 med Jens Helmersson, Tacksägelsedagen.

Predikan 26/9 med Judith Korsgren, Hur håller jag rätt fokus i livet… hur blir jag rik på riktigt?

Predikan 12/9 med Jens Helmersson, ett är nödvändigt.

Predikan 20/6 kl 11:00 med Jens Helmersson, tema “ATT KOMMA HEM”

Predikan 6/6 kl 11:00 med Judith Korsgren, tema “GÅ UT”.

Predikan 3/4 kl 11:00 med Hamid Forotanford från Iranian Grace Church, Tema försonaren

Lördagen 26/2 besöktes allianskyrkan i Älta av Jacob Rudenstrand. Jacob höll ett föredrag utifrån sin nyskrivna bok “DEN FÖRSTA RÄTTIGHETEN – Frihet till religion. Frihet från religion. Föredraget kan återhöras via länken nedan. Bokens ISBN: 978-91-7703-279-3

Föreläsningen