VIKTIG INFORMATION TILL KYRKANS BESÖKARE:

Det är många som riskerar att bli smittade av coronapandemin (covid-19) som snabbt sprider sig i vår värld. Allianskyrkan i Älta har fått rekommendationer från samfundsledningen att under rådande omständigheter inte samla till Gudstjänst inomhus vilket respekteras. Detta kommer innebära att för en tid framöver kommer det sändas Gudstjänster på webben. Länk till detta kommer småningom. Gudstjänster kommer också vid vissa tillfällen ordnas utomhus.

Det är fortfarande verksamhet i kyrkan och för att motverka spridningen ber vi alla som besöker  kyrkobyggnaden att omgående tvätta händerna med varmt vatten och tvål och sedan smörja händerna med handsprit. Vi undviker för en tid hälsningar med hand men vi möter och ser varandra ändå fast på behörigt avstånd. Detta gör vi med respekt för att inte sprida smittan.

Är du sjuk och visar symptom i form av snuva, hosta eller feber önskar vi dig välkommen tillbaks när du blivit frisk.

Behöver du samtal med någon går det bra att ringa 070-3764557 eller skicka mail till kontakt@allianskyrkanialta.se för att boka tid för samtal.

Tack för att du bidrar till en tryggare miljö!