Nacka Community Gospel Choir

Varmt välkommen att sjunga tillsammans i den nya projektkören Nacka Community Gospel Choir! Vi sjunger under ledning av de inspirerande och erfarna musikanterna Berit Kullberg Söderholm (körledare, www.beritkullberg.de) och Anders Wihk (pianist, www.wihk.com).

Tid: Övningarna startar den 3 okt kl 18:30-20:30. Därefter sjunger vi nästkommande fyra onsdagar (10/10, 17/10, 24/10, 31/10) vid samma tid. Vi kommer som avslutning av projektet göra två uppträdanden: i Allianskyrkan i Älta, på alla helgons dag, den 3 nov och på Svindersviks brygghus den 4 nov.

Gospelmusiken har visat sig kunna bidra med en injektion av energi, glädje och hopp för både sångare och åhörare, så vi ser fram emot ett riktigt inspirerande projekt. Mycket välkommen att stämma in och låta körmusiken lysa upp i höstmörkret!

Plats: Dieselverkstaden i Sickla

Kostnad: 300 kr för hela projektet.

Anmälan: mikael@allianskyrkanialta.se