Nacka Community Gospel Choir

Vill du sjunga i kör på en nivå som passar alla? Varmt välkommen att vara med och sjunga i projektkören Nacka Community Gospel Choir! Vi sjunger under ledning av de inspirerande och erfarna musikerna Berit Kullberg Söderholm (körledare, www.beritkullberg.de) och Anders Wihk (pianist, www.wihk.com).

Gospelmusiken har visat sig kunna bidra med injektioner av energi, glädje och hopp för både sångare och åhörare, så vi ser fram emot riktigt inspirerande projekt.

Just nu är det dock inget projekt igång men håll utkik på denna hemsida, det kommer bli under våren. Platsen för körövningar kommer vara Dieselverkstaden i Sickla

Körprojekt genomförs tillsammans med Allianskyrkan i Älta och Studieförbundet Bilda samt med ekonomiskt stöd av Nacka kommun.