Erlands Betraktelser

Vi är glada över att kunna erbjuda en andaktsbok på lättläst svenska. Författaren Erland Forss har under många år gjort andakter för ‘Café Kapernaum’ som är en lördagsträff för unga och vuxna med kognitiv funktionsnedsättning. Han skriver personligt och enkelt om vardagsnära tro och berättelser kopplade till kyrkans  högtider.

Erland Forss introducerar: “Jag har velat på ett enkelt sätt förmedla den tro och det hopp jag har i Guds kärlek. Även genom tider av svårigheter finns Gud med. Jag önskar Dig som läser den här boken Guds välsignelse!”

“Erlands betraktelser”  innehåller 12 andakter illustrerade med foton och teckningar.
Boken kan köpas på plats i Allianskyrkan för 120:- och vill man få den hemskickad beställer man den på kontakt(a)allianskyrkanialta.se och då kostar den 165:- (inkl porto och emballage).