Café Kapernaum

Hej alla Kapernaumgäster, hoppas ni alla mår bra! Här kommer en planering för hösten. Vi hoppas vi kan ses men vi tar en dag i taget. I Augusti och September ses vi utomhus. Vi håller avstånd och vi håller bara på i två timmar. Om det regnar ställer vi in. På  Youtube-sidan finns en sommarhälsning med sånger från Café Kapernaum.

22/8 Grillfest ute. (vid regn inställt) Musik och sommar-utelek, grillad korv och jordgubbstårta.

12/9 Allsång ute med Johanna Rehnwall (vid regn inställt). Pastasallad och äppelpaj

Resten av hösten om vi kan och får ses inomhus, kl 16-19

10/10 Clownen Uno

14/11 “Alla kan sjunga gospel” med Ulrika Tasev och Anders Wihk

19/12 Julfest

Mer info om Café Kapernaum:

Café Kapernaum är en lördagseftermiddag speciellt för dig med funktionsnedsättning. Vi startar med mingel och middag kl 16 och efter det en timmas underhållning mellan kl 18 och 19. Kvällen avslutas med en andakt.

Vi brukar vara mellan 20 och fyrtio deltagare. en del av oss kommer med personal från gruppbostäder eller med personliga assistenter, andra bor hemma hos sina föräldrar och kommer med dem. Några kommer ensamma med färdtjänst.

Varje gång kostar 70:- om inte annat anges! Ingen anmälan men om fler än fyra personer kommer från en gruppbostad sms:a till 070-459 63 21. Vi ses!

Har du övriga frågor kontakta Helen Rangman på tfn 070-371 09 88 eller mail till kyrkan på kontakt@allianskyrkanialta.se

VÄLKOMNA !

Arrangeras av Allianskyrkan i Älta