Café Kapernaum

Café Kapernaum är en lördagseftermiddag speciellt för dig med funktionsnedsättning.

Vi startar med mingel och middag kl 16 och efter det en timmas underhållning mellan kl 18 och 19.

Kvällen avslutas med en andakt.

Vi brukar vara mellan 20 och fyrtio deltagare. en del av oss kommer med personal från gruppbostäder eller med personliga assistenter, andra bor hemma hos sina föräldrar och kommer med dem. Några kommer ensamma med färdtjänst.

Varje gång kostar 60:- om inte annat anges! Vi ses!

Har du frågor kontakta Helene Rangman på tfn 070-371 0988 eller mail till kyrkan på kontakt@allianskyrkanialta.se

Hösten 2018

23:e Mars kl 16. Lillvägen rockar loss. Hedvigslunds gruppbostad Lillv. 16 underhåller

13:e April kl 16. Fiona Ganeteg med vänner. Sång och allsång.

18:e Maj kl 16. Sommar, sommar, sommar! Fest med somrig mat och Allsång. Denna gång kostar deltagandet 75 kr

VÄLKOMNA !

Arrangeras av Allianskyrkan i Älta