Café Kapernaum

Hej alla Kapernaumgäster, hoppas ni alla mår bra! Här kommer en planering för våren, klicka på länken nedan så får ni all information för vad som händer här närmast.

Cafe Kap. program vår 2021

Ändring i programmet, inställt den 24/4 pga corona!

Mer info om Café Kapernaum: Café Kapernaum är en lördagseftermiddag speciellt för dig med funktionsnedsättning. Vi startar med mingel och middag kl 16 och efter det en timmas underhållning mellan kl 18 och 19. Kvällen avslutas med en andakt.

Vi brukar vara mellan 20 och fyrtio deltagare. en del av oss kommer med personal från gruppbostäder eller med personliga assistenter, andra bor hemma hos sina föräldrar och kommer med dem. Några kommer ensamma med färdtjänst.

Varje gång kostar 70:- om inte annat anges! Ingen anmälan men om fler än fyra personer kommer från en gruppbostad sms:a till 070-459 63 21. Vi ses!

Har du övriga frågor kontakta Helen Rangman på tfn 070-371 09 88 eller mail till kyrkan på kontakt@allianskyrkanialta.se

VÄLKOMNA !

Arrangeras av Allianskyrkan i Älta