Café Kapernaum

Café Kapernaum är en lördagseftermiddag speciellt för dig med funktionsnedsättning.

Vi startar med mingel och middag kl 16 och efter det en timmas underhållning mellan kl 18 och 19.

Kvällen avslutas med en andakt.

Vi brukar vara mellan 20 och fyrtio deltagare. en del av oss kommer med personal från gruppbostäder eller med personliga assistenter, andra bor hemma hos sina föräldrar och kommer med dem. Några kommer ensamma med färdtjänst.

Varje gång kostar 60:- om inte annat anges! Ingen anmälan men om fler än fyra personer kommer från en gruppbostad sms:a till 070-459 63 21. Vi ses!

Har du övriga frågor kontakta Helen Rangman på tfn 070-371 09 88 eller mail till kyrkan på kontakt@allianskyrkanialta.se

Hösten 2019

14:e september. Vev-positiv förr och nu, glad musik för alla. Alexander och Gabriella Dubowski

5:e oktober. På scenen: Jens Helmersson

9:e november. Bäste Pursey är tillbaka med rytmer, sång och allsång.

21 december. Julfest! Liten julbuffé och julstämning. Johanna Rehnwall med komp underhåller. Denna gång kostar det 75 kr.

VÄLKOMNA !

Arrangeras av Allianskyrkan i Älta