Café Kapernaum

Hej alla Kapernaumgäster, hoppas ni alla mår bra! Här kommer en planering för Hösten 2022:

20/8  Grillfest med musik. Orkestern Kontrapunkt bjuder på sydamerikanska rytmer

17/9  Sing a-long med Kalle Peltola

22/10 Pursey Samson är tillbaka! Alla får sjunga, spela och vara med!

19/11 Musikteater. Artister: Anders & Charlotte Wihk

17/12 Julfest med jullåtar, julgröt, julgodis, dans kring granen och lite mera julkul. Johanna Renvall med komp.

LADDA NER PROGRAMBLADET (PDF)

Mer info om Café Kapernaum: Café Kapernaum är en lördagseftermiddag speciellt för dig med funktionsnedsättning. Vi startar med mingel kl 16 och middag kl 16:30, efter det en timmas underhållning mellan kl 18 och 19. Kvällen avslutas med en andakt.

Vi brukar vara mellan 20 och fyrtio deltagare. en del av oss kommer med personal från gruppbostäder eller med personliga assistenter, andra bor hemma hos sina föräldrar och kommer med dem. Några kommer ensamma med färdtjänst.

Varje gång kostar 80:- om inte annat anges! Ingen anmälan men om fler än fyra personer kommer från en gruppbostad sms:a till 070-459 63 21. Vi ses!

Har du övriga frågor kontakta Helen Rangman på tfn 070-371 09 88 eller mail till kyrkan på kontakt@allianskyrkanialta.se

VÄLKOMNA !

Arrangeras av Allianskyrkan i Älta