Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Gudstjänst “tro och liv”

augusti 23 @ 11:00 - 13:00

Välkomna den 23/8, då samlas vi till gudstjänst i Allianskyrkan i Älta. Höstterminens första gudstjänst och Judith Korsgren predikar för oss. Vem är vi? Det är en vanlig fråga vi ställer oss. Kanske frågan istället kan formas; vems är jag? Det är någonting genommänskligt att söka tillhörighet till och tro på någonting, kan vara Gud, pengar, jobb, vänner, sig själv. Vad säger Bibeln om detta? Denna söndag handlar gudstjänsten om tro och liv.

Vi vet inte ännu om vi kan vara inne i kyrksalen eller om vi behöver vara utomhus pga C19 och får lov att återkomma med den informationen när det närmar sig.

Församlingen har förhållningar gällande covid19 och påminner därför om att i kommande möten hålla avstånd till varandra. Känner du dig sjuk med symtom som snuva, hosta eller feber, även om du bara känner dig lite sjuk, ber vi dig komma tillbaks en annan gång. Var noga med hygien, tvätta och/eller sprita dina händer. Blir vi fler än 49 deltagare kommer det pålysas och på bästa sätt åtgärdas. Tack för din förståelse!

Detaljer

Datum:
augusti 23
Tid:
11:00 - 13:00
Evenemang Kategori:

Plats

Allianskyrkan i Älta
Almvägen 4
Älta, 13830 Sverige
+ Google Map