Vi söker ungdomsledare!

Allianskyrkan i Älta söker ungdomsledare

Allianskyrkan i Älta i södra Stockholm har funnits i ca 20 år. Församlingen har ca 80 medlemmar i alla åldrar, varav ett tiotal är barn och ungdomar. Ungdomssamlingarna är på fredagskvällarna och kallas Caféleeto och samlar åldrarna 9-18. Det är främst denna samling du kommer ha ansvar för. I församlingen finns det även möjlighet att hjälpa till i barn – och musikverksamheten om du vill det. Du behöver vara självgående i arbetet och arbeta självständigt, men du har regelbunden handledning med föreståndaren i församlingen.
Är du redo för en spännande utmaning? Flytta till Älta! Vi behöver dig!
Tjänsten på 30 % är ledig fr.om augusti 2017, och kan kombineras med annat jobb eller studier.
Älta ligger ca 30 minuter söder om Stockholm city, i ett naturnära område med flera sjöar runtomkring. Det finns ett stort idrottsengagemang i området, en fritidsgård och högstadieskola med ett gott samarbete med kyrkorna, där ditt engagemang är frivilligt men välkommet.
Välkommen att höra av dig med frågor angående anställningen:
Louise Zetterheim, pastor
louise@allianskyrkanialta.se